Wat anderen over mij zeggen

In de afgelopen jaren hebben verschillende mensen mijn manier van werken meegemaakt, tijdens projecten of op een andere manier. Soms lang en intensief, soms kort en krachtig. Benieuwd wat anderen over mij zeggen?

Oordeel zelf:

‘Verstaat zijn vak met humor’

“Ik heb 2 jaar met plezier samengewerkt met Jeroen aan pleegzorg.nl. Jeroen denkt van micro- tot macrocopy na over taaltoegankelijkheid én user experience (UX). Hij maakt ingewikkelde teksten begrijpelijk en nodigt gebruikers uit met aansprekende call-to-actions. Hij houdt zichzelf en collega’s scherp op een hele prettige, open manier. Jeroen verstaat zijn vak met humor en gaat altijd nét die stap verder voor het team. Kortom, heel fijn samenwerken met Jeroen!”

Claudia Werner
projectleider pleegzorg.nl

‘Struikelblokken benoemen’

“We hebben Jeroen binnengehaald om niet alleen content te maken, maar vooral om het maken van content te verbeteren. Zijn hulp is zeer waardevol. Zeker bij het ontwikkelen van een contentstrategie, goede processen en het metadateren van content heeft Jeroens expertise geholpen. Hij is altijd constructief kritisch en niet bang om struikelblokken te benoemen, zodat ze opgeruimd kunnen worden.”

Jelle Schut
content lead ERIKS Digital

‘Vastbijten in content’

“Jeroen kun je het veld in sturen om zich vast te bijten in de content van je organisatie en terug te komen met een gestructureerd plan voor verbetering. Hij geeft goed en op tijd aan wat wel en niet kan, zodat jij tijd hebt om te anticiperen op wat er komen gaat.”

Adam Chapman
producer UX-bureau Eight Media

‘Denkt goed na over het waarom’

“Jeroen is een geboren contentdesigner. Vanuit zijn jarenlange ervaring als copywriter denkt hij goed na over het ‘waarom’ en de toegevoegde waarde van content, gezien vanuit de behoefte van de lezer. Door zijn analytische en kritische blik ontwikkelt Jeroen nu ook in rap tempo zijn content architecture skills. Tijdens mijn coachingsessies contentmodelling werd hij dan ook al snel meer een sparringpartner.”

Daphne Shinn
informatiespecialist en contentarchitect

‘Ontzettend scherp’

“Jeroen is ontzettend scherp en heeft een erg goed oog voor detail. Dit samen met zijn creativiteit in het schrijven van copy maakte hem een erg fijne sparringpartner tijdens het detailleren van de user flows.”

Josephine Vlaanderen
interaction designer Hoppinger

‘Paar keer vervloekt vandaag’

“Wow, wat een topwerk! Echt heel fijn. Ik heb je een paar keer vervloekt vandaag. Maar dat kwam omdat je zo vreselijk gelijk had en ik aan de slag moest.”

Sanne van der Hagen
zorginnovator Vrienden van Verandering

‘Oprecht geïnteresseerd’

“Jeroen en ik werkten samen voor platform pleegzorg.nl. Of het nou ging over juridische, financiële of pedagogische onderwerpen: hij wist hoofd- en bijzaken snel te onderscheiden. In onze samenwerking leverde ik de inhoud aan en hij vertaalde dat in een mum van tijd in goed leesbare, toegankelijke teksten voor pleegouders. Het leuke van Jeroen is dat hij ook oprecht geïnteresseerd is in de wereld ergens achter. Zijn droge humor en collegiale houding maken hem een prettige samenwerkingspartner.”

Maartje Gardeniers
projectleider Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen (NVP)

‘Aanpakkerige houding’

“Zijn aanpakkerige houding, zijn no-nonsense kijk op het leven, en zijn open en geïnteresseerde karakter maken Jeroen zonder twijfel een collega of partner met wie je graag samenwerkt.”

Karlijn Goossen
journalist en hbo-docent

‘Vol van ironie’

“Jeroen is creatief en precies. Een harde werker, altijd zoekend naar de beste balans tussen inhoud en vorm. Hij is ook kritisch, iemand die graag buiten de lijnen kleurt. En vol van ironie. Van harte aanbevolen!”

Bartho Hengst
programmamanager platform pleegzorg.nl

‘Gaf ook slimme suggesties’

“Wow. Dat is mijn eerste reactie op het redactiewerk van Jeroen. Als schrijver ben ik altijd bang voor één ding: dat mijn persoonlijkheid verloren gaat bij het redigeren. Jeroen elimineerde niet alleen alle taalfoutjes en liet mijn persoonlijkheid in de teksten zitten. Hij gaf ook slimme suggesties om slordigheidjes te voorkomen en de tekst nog krachtiger te maken.”

Ruben Bunskoeke
online marketeer en SEO-expert

‘Nadenken over de impact’

“De meeste uitstekende contentspecialisten beperken zich tot de opdracht voor de klant. Jeroen is de enige die ik ken die ook nadenkt over de impact die content heeft op de maatschappij. Hij zoekt altijd naar manieren waarop content niet alleen bijdraagt aan een betere zichtbaarheid van je bedrijf maar ook aan een betere wereld.”

Miranda Apeldoorn
ondernemerscoach ZinVol

‘Goede dosis humor’

“Rake woorden. Heldere taal. Zuivere adviezen. Toewijding én kwaliteit. Da’s Jeroen in een notendop. Los van de kwaliteit die hij levert, heeft hij een open persoonlijkheid en een goede dosis humor. Heerlijk om met hem samen te werken!”

Andrea Hodzelmans
communicatiespecialist Zuiver C

‘Freelancer die je nodig hebt’

“Voordat Jeroen voor ons aan de slag ging, viel hij me online al op door zijn heldere en weloverwogen communicatie. Zijn verhalen kenmerken zich bovenal door 3 sterke punten: stevige en sluitende inhoud, mooi en zeer goed taalgebruik, goede opbouw. Een parel dus voor een eindredacteur, maar het allerbelangrijkste: met altijd een dragend artikel tot resultaat. Daarnaast is het erg fijn om met hem samen te werken vanwege zijn heldere, snelle en gestructureerde communicatie, waarbij hij bovendien zeker ook meedenkt over de inhoud, altijd gemotiveerd is en elk onderwerp wil oppakken. Wat mij betreft een freelancer die je nodig hebt in je portfolio.”

Juditte Aangeenbrug
eindredacteur Entree Magazine

‘Vlot aan de slag’

“We hadden voor Jeroen een brede opdracht: verbetering van de webpagina’s van al onze bachelorprogramma’s. Hij is zelfstandig, gestructureerd en vlot aan de slag gegaan. Het eindresultaat is duidelijke teksten waar we erg blij mee zijn.”

Mylène van Haaften
beleidsmedewerker bètafaculteit Universiteit Utrecht

‘Kun je beter zelf ontdekken’

“Jeroen heeft me geholpen bij mijn onderzoeksproject De Begripvolle Ambtenaar en hij is zo goed! Maar dat kun je beter zelf even ontdekken wanneer je hem inhuurt.”

Maike Klip
digitaal strateeg bij de overheid

‘Boeiende samenwerking’

“Wij als rijschool hebben een lange tijd met Jeroen samengewerkt. Wij kijken terug op een leerzame en boeiende samenwerking. Het werk van Jeroen was steeds inhoudelijk van hoge kwaliteit, de samenwerking verliep vriendelijk, punctueel en betrouwbaar. Inmiddels heeft Jeroen koers gezet, om zijn kwaliteiten elders in te zetten. Eigenlijk ging er geen week voorbij, dat we wel eens een beroep op Jeroen konden doen.”

Tom Luijten
eigenaar rijschool Leswereld

‘Open voor kritische geluiden’

“Typerend voor Jeroen is zijn humor en een eigen geluid in geschreven taal. Hij is zichzelf, eerlijk, betrokken en staat open voor kritische geluiden waarmee o.a. zijn leergierigheid en motivatie wordt gevoed.”

Arnaut van der Hauw
grafisch vormgever en hbo-docent

‘Gericht op de lezer’

“Jeroen is iemand die interviewt en schrijft met passie en toewijding. Geen wollige, maar scherpe en duidelijke teksten. Niet met focus op de zoekmachine (Google), maar gericht op de lezer.”

Jesper van den Bogaard
lead development Factor Blue

‘Man van zijn woord’

“Taal en tekst zijn 2 verschillende dingen. Jeroen vraagt totdat hij genoeg heeft gehoord om het te vertalen. Voordat ik het in de gaten had was ik onderwerp van wat regels tekst over mijzelf en daarmee over ‘is al geregeld!’. Woorden van de man, een man van zijn woord. Ik kreeg ze binnen no-time in mijn mailbox met wat extra tips voor de optimalisatie van de website. Een rake woordkeuze en alles direct toepasbaar. Het was duidelijk, Jeroen is meer van de punten en ikzelf van de komma’s.”

Jacklin Goverde
communicatieadviseur ‘is al geregeld!’

Portretfoto van Jeroen Schalk

Contact

Benieuwd of ik je kan helpen? Ik hoor graag wat je vraag of idee is. Bel, mail of stuur me een bericht.