Disclaimer en credits

Mijn website heeft 2 doelen:

  • In beeld komen bij opdrachtgevers met mijn diensten.
  • Kennis en creativiteit uiten via verschillende blogs.

Links naar andere partijen

Op mijn website vind je links naar websites of content van andere partijen. Om te verwijzen naar een bron, om context te bieden of omdat ik denk dat je de inhoud achter de link interessant vindt. Ik doe niet aan affiliate marketing of andere betaalde content in mijn blogs.

Privacy en voorwaarden

Alles over cookies en privacy op deze website lees je in de cookie- en privacyverklaring. Voor gebruik van mijn diensten gelden de algemene voorwaarden.

Credits als dank

Teksten en beelden op deze website zijn van mij, tenzij anders vermeld. Natuurlijk heb ik deze website ook te danken aan de expertise van anderen (en inspiratie die ik daaruit ontleen). Ere wie ere toekomt:

Ontwerp en development

Voorheen gebruikte ik voor mijn website de code en het design van WordPress-thema Clean Journal Pro. De look & feel van dit thema heb ik deels als inspiratie gebruikt. Factor Blue heeft mijn website technisch ontwikkeld.

Toegankelijkheid

Om mijn website toegankelijker te maken, heb ik aan experts gevraagd om even mee te kijken. Veel dank aan Erwin Hofman, Iacobien Riezebosch en Peter van Grieken voor hun waardevolle feedback.

Illustraties en fotografie

Op deze website vind je verschillende illustraties in dezelfde kleur- en beeldstijl. Deze zijn als complete set ontworpen door Manuela Langella. De portretfoto van mij op deze website is gemaakt door de verBeelding Nijmegen.