Cookie- en privacyverklaring

Deze verklaring geldt voor mijn onderneming JeroenSchalk.nl (KvK-nummer 54541832) en deze website. Waar ‘ik’ of ‘mij(n)’ staat, heb ik het dus over mijn onderneming.


Cookies op deze website

Om deze website goed te laten werken, worden er technische en functionele cookies geplaatst. Daarnaast:

  • Met Google Analytics zie ik welke webpagina’s bekeken worden, hoe vaak en via welk device/kanaal. Deze data is geanonimiseerd en wordt na 14 maanden verwijderd. Hiervoor is een verwerkersovereenkomst gesloten.
  • Door AddToAny kun je met share buttons mijn blogs delen op een platform naar keuze — bijvoorbeeld Twitter, LinkedIn of Facebook. Check bij gebruik de privacyverklaring van het gekozen platform om te zien wat zij doen als jij er mijn blog deelt.

Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met bovenstaande cookies. Je kunt cookies natuurlijk altijd verwijderen via de instellingen van je internetbrowser. Je kunt ze ook voortaan (deels) blokkeren met een adblocker.

Links

Op deze website vind je links naar andere websites. Deze websites zijn verantwoordelijk voor — en vrij in hun eigen cookie- en privacybeleid. Hou hier rekening mee als je via een link een andere website bezoekt.


Privacybeleid JeroenSchalk.nl

Stating the obvious: ik neem jouw en mijn privacy serieus. Dat vul ik op deze manier in:

Persoonsgegevens

Om mijn werk goed en volgens de regels te kunnen doen, verwerk ik (een deel van) deze persoonsgegevens:

  • Naam
  • Bedrijfsnaam
  • Zakelijke adresgegevens
  • Rekeningnummer
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gebruikersnamen (social media)

Grondslag

Persoonsgegevens verwerk ik op grond van:

  • uitvoering van de overeenkomst (contact opnemen en diensten leveren);
  • gerechtvaardigd belang (informeren over mijn diensten en relatiebeheer);
  • wettelijke verplichtingen (administratierichtlijnen en fiscale bewaarplicht).

Bijzondere en/of gevoelige gegevens

Deze website en mijn onderneming verzamelt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. Hieronder vallen ook gegevens van personen jonger dan 16 jaar.

Beveiliging

Voor de verwerking van persoonsgegevens zijn de benodigde technische en organisatorische maatregelen genomen. Mijn wachtwoorden beheer ik in een password-manager, updates blijven niet liggen, en waar mogelijk maak ik gebruik van tweestapsverificatie.

Externe verwerkers

Soms zijn er externe verwerkers bij persoonsgegevens betrokken. Zoals de boekhouder die mijn belastingaangifte doet. En de hostingpartij waarbij ik m’n website en e-mail onderbreng. Met deze externe verwerkers is een verwerkersovereenkomst gesloten.

Jouw rechten

Je hebt het recht op inzage, correctie en verwijdering van je persoonsgegevens. Eerder verleende toestemming voor verwerking mag je uiteraard altijd intrekken.

Verzoek of klacht

Voor een verzoek of klacht mag je mailen naar mail@jeroenschalk.nl, dan krijg je binnen een week antwoord. Niet tevreden met hoe ik het heb afgehandeld? Dan kun je dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Ik heb het recht om deze privacyverklaring op ieder moment te wijzigen, bijvoorbeeld als mijn dienstverlening of de wetgeving verandert. Als de wijziging direct jou aangaat, krijg je hiervan zo snel mogelijk bericht.


JeroenSchalk.nl
Mijdrechtstraat 60
3522 HX Utrecht
mail@jeroenschalk.nl