Cookie- en privacyverklaring

Ik verwacht niet dat je deze pagina voor je lol leest. Maar ja, privacy is ook geen lolletje. Het is belangrijk, daarom wil ik je vertellen hoe ik ermee omga. De cookie- en privacyverklaring geldt voor deze website en mijn onderneming:

JeroenSchalk.nl
Europalaan 400, ruimte 6.Z.5
3526 KS Utrecht
KvK: 54541832

Waar ‘ik’ of ‘mij(n)’ staat, bedoel ik mijn onderneming. Deze verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 26-11-2021.

Privacybeleid

Deze website plaatst geen onnodige cookies. Ik vind het wel leuk om af en toe te checken hoe deze website presteert. Daarom meet ik websitebezoek, maar dan privacyvriendelijk. Ik gebruik dus geen Google Analytics.

Ik meet websitebezoek met Simple Analytics, want dit is beter voor je privacy. Of zoals Simple Analytics het zelf verwoordt: “(…) unlike other analytics tools, we don’t collect more than absolutely necessary.”

Persoonsgegevens

In mijn werk voor opdrachtgevers verwerk ik alleen deze persoonsgegevens:

  • naam
  • bedrijfsnaam
  • zakelijke adresgegevens
  • rekeningnummer
  • telefoonnummer
  • e-mailadres

Grondslag

Persoonsgegevens verwerk ik op grond van:

  • uitvoering van de overeenkomst (contact opnemen en diensten leveren)
  • gerechtvaardigd belang (informeren over mijn diensten en relatiebeheer)
  • wettelijke verplichtingen (administratierichtlijnen en fiscale bewaarplicht)

Bijzondere en/of gevoelige gegevens

Deze website en mijn onderneming verzamelt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. Dus ook geen gegevens van personen jonger dan 16 jaar.

Beveiliging

Voor de verwerking van persoonsgegevens zijn technische en organisatorische maatregelen genomen. Met aandacht voor voldoende beveiliging, goede wachtwoorden en regelmatige updates.

Externe verwerkers

Soms zijn er externe (sub)verwerkers bij persoonsgegevens betrokken. Zoals de boekhouder die mijn belastingaangifte doet. En de partij die hosting van m’n website en e-mail regelt. Ook zij zijn zorgvuldig in het verwerken van gegevens.

Jouw rechten

Je hebt het recht op inzage, correctie en verwijdering van je persoonsgegevens. Eerder verleende toestemming voor verwerking mag je altijd intrekken.

Verzoek of klacht

Voor een verzoek of klacht mag je mij mailen op mail@jeroenschalk.nl, dan krijg je zo snel mogelijk antwoord. Niet tevreden met hoe ik het heb afgehandeld? Dan kun je dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Ik heb het recht om deze privacyverklaring op ieder moment te wijzigen, bijvoorbeeld als mijn dienstverlening of de wetgeving verandert. Als de wijziging direct jou aangaat, krijg je hiervan zo snel mogelijk bericht.