Cookie- en privacyverklaring

Ik verwacht niet dat je deze pagina voor je lol leest. Maar ja, privacy is ook geen lolletje. Het is belangrijk, daarom wil ik je vertellen hoe ik ermee omga. Deze cookie- en privacyverklaring geldt voor deze website en mijn onderneming:

JeroenSchalk.nl
Mijdrechtstraat 60
3522 HX Utrecht
KvK: 54541832

Waar ‘ik’ of ‘mij(n)’ staat, bedoel ik mijn onderneming. Deze cookie- en privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 15-06-2020.

Cookies op deze website

Door de plaatsing van cookies werkt deze website naar behoren. Verder worden er cookies geplaatst voor het gebruik van Google Analytics. Hiermee zie ik welke webpagina’s bekeken worden, hoe vaak en via welk type device/kanaal. Deze data is geanonimiseerd en wordt na 14 maanden verwijderd. 

Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Je kunt cookies natuurlijk altijd verwijderen via de instellingen van je internetbrowser. Je kunt ze ook voortaan (deels) blokkeren met een adblocker.

Links

Op deze website vind je links naar andere websites. Deze websites zijn verantwoordelijk voor (en deels vrij in) hun eigen cookie- en privacybeleid. Hou hier rekening mee als je via een link een andere website bezoekt.

Privacybeleid JeroenSchalk.nl

Stating the obvious: ik neem jouw en mijn privacy serieus. Dat vul ik op deze manier in:

Persoonsgegevens

Om mijn werk goed en volgens de regels te kunnen doen, verwerk ik (een deel van) deze persoonsgegevens:

  • naam
  • bedrijfsnaam
  • zakelijke adresgegevens
  • rekeningnummer
  • telefoonnummer
  • e-mailadres

Grondslag

Persoonsgegevens verwerk ik op grond van:

  • uitvoering van de overeenkomst (contact opnemen en diensten leveren)
  • gerechtvaardigd belang (informeren over mijn diensten en relatiebeheer)
  • wettelijke verplichtingen (administratierichtlijnen en fiscale bewaarplicht)

Bijzondere en/of gevoelige gegevens

Deze website en mijn onderneming verzamelt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. Hieronder vallen ook gegevens van personen jonger dan 16 jaar.

Beveiliging

Voor de verwerking van persoonsgegevens zijn de benodigde technische en organisatorische maatregelen genomen. Met aandacht voor voldoende beveiliging, goede wachtwoorden en regelmatige updates.

Externe verwerkers

Soms zijn er externe verwerkers bij persoonsgegevens betrokken. Zoals de boekhouder die mijn belastingaangifte doet. En de hostingpartij waarbij ik m’n website en e-mail onderbreng. Met deze externe verwerkers is een verwerkersovereenkomst gesloten.

Jouw rechten

Je hebt het recht op inzage, correctie en verwijdering van je persoonsgegevens. Eerder verleende toestemming voor verwerking mag je uiteraard altijd intrekken.

Verzoek of klacht

Voor een verzoek of klacht mag je mij een e-mail sturen, dan krijg je zo snel mogelijk antwoord. Niet tevreden met hoe ik het heb afgehandeld? Dan kun je dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Ik heb het recht om deze privacyverklaring op ieder moment te wijzigen, bijvoorbeeld als mijn dienstverlening of de wetgeving verandert. Als de wijziging direct jou aangaat, krijg je hiervan zo snel mogelijk bericht.