Wat anderen over mij zeggen

Benieuwd hoe opdrachtgevers en andere mensen denken over mij? Wil je zeker weten of ik de juiste persoon voor je ben? Dan helpen deze testimonials je hopelijk om de juiste keuze te maken.

“We hadden voor Jeroen een brede opdracht: verbetering van de webpagina’s van al onze bachelorprogramma’s. Hij is zelfstandig, gestructureerd en vlot aan de slag gegaan. Het eindresultaat is duidelijke teksten waar we erg blij mee zijn.”

Mylène van Haaften
beleidsmedewerker bètafaculteit Universiteit Utrecht

“Jeroen is ontzettend scherp en heeft een erg goed oog voor detail. Dit samen met zijn creativiteit in het schrijven van copy maakte hem een erg fijne sparringpartner tijdens het detailleren van de user flows van pleegzorg.nl.”

Josephine Vlaanderen
interaction designer Hoppinger

“Ik heb 2 jaar met plezier samengewerkt met Jeroen aan pleegzorg.nl. Jeroen denkt van micro- tot macrocopy na over taaltoegankelijkheid én user experience (UX). Hij maakt ingewikkelde teksten begrijpelijk en nodigt gebruikers uit met aansprekende call-to-actions. Hij houdt zichzelf en collega’s scherp op een hele prettige, open manier. Jeroen verstaat zijn vak met humor en gaat altijd nét die stap verder voor het team. Kortom, heel fijn samenwerken met Jeroen!”

Claudia Werner
projectleider pleegzorg.nl

“We hebben Jeroen binnengehaald om niet alleen content te maken, maar vooral om het maken van content te verbeteren. Zijn hulp is zeer waardevol. Zeker bij het ontwikkelen van een contentstrategie, goede processen en het metadateren van content heeft Jeroens expertise geholpen. Hij is altijd constructief kritisch en niet bang om struikelblokken te benoemen, zodat ze opgeruimd kunnen worden.”

Jelle Schut
content lead ERIKS Digital

“Rake woorden. Heldere taal. Zuivere adviezen. Toewijding én kwaliteit. Da’s Jeroen in een notendop. Los van de kwaliteit die hij levert, heeft hij een open persoonlijkheid en een goede dosis humor. Heerlijk om met hem samen te werken!”

Andrea Hodzelmans
communicatiespecialist Zuiver C

“Jeroen is iemand die interviewt en schrijft met passie en toewijding. Geen wollige, maar scherpe en duidelijke teksten. Niet met focus op de zoekmachine (Google), maar gericht op de lezer.”

Jesper van den Bogaard
lead development Factor Blue

“Vanuit zijn jarenlange ervaring als copywriter denkt hij goed na over het ‘waarom’ en de toegevoegde waarde van content, gezien vanuit de behoefte van de lezer. Door zijn analytische en kritische blik ontwikkelt Jeroen nu ook in rap tempo zijn content architecture skills. Tijdens mijn coachingsessies contentmodelling werd hij dan ook al snel meer een sparringpartner.”

Daphne Shinn
informatiespecialist en contentarchitect

“Jeroen en ik werkten samen voor platform pleegzorg.nl. Of het nou ging over juridische, financiële of pedagogische onderwerpen: hij wist hoofd- en bijzaken snel te onderscheiden. In onze samenwerking leverde ik de inhoud aan en hij vertaalde dat in een mum van tijd in goed leesbare, toegankelijke teksten voor pleegouders. Het leuke van Jeroen is dat hij ook oprecht geïnteresseerd is in de wereld ergens achter. Zijn droge humor en collegiale houding maken hem een prettige samenwerkingspartner.”

Maartje Gardeniers
projectleider Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen (NVP)

“Jeroen kun je het veld in sturen om zich vast te bijten in de content van je organisatie en terug te komen met een gestructureerd plan voor verbetering. Hij geeft goed en op tijd aan wat wel en niet kan, zodat jij tijd hebt om te anticiperen op wat er komen gaat.”

Adam Chapman
producer UX-bureau Eight Media

“Jeroen is creatief en precies. Een harde werker, altijd zoekend naar de beste balans tussen inhoud en vorm. Hij is ook kritisch, iemand die graag buiten de lijnen kleurt. En vol van ironie. Van harte aanbevolen!”

Bartho Hengst
programmamanager platform pleegzorg.nl

“Voordat Jeroen voor ons aan de slag ging, viel hij me online al op door zijn heldere en weloverwogen communicatie. Zijn verhalen kenmerken zich bovenal door 3 sterke punten: stevige en sluitende inhoud, mooi en zeer goed taalgebruik, goede opbouw. Een parel dus voor een eindredacteur, maar het allerbelangrijkste: met altijd een dragend artikel tot resultaat.”

Juditte Aangeenbrug
eindredacteur Entree Magazine

“Jeroen heeft me geholpen bij mijn onderzoeksproject De Begripvolle Ambtenaar en hij is zo goed! Maar dat kun je beter zelf even ontdekken wanneer je hem inhuurt.”

Maike Klip
digitaal strateeg bij de overheid

Oké, dat zijn wel weer genoeg veren

Terug naar jou. Ik help je met strakke copy en heldere content. Zo wordt je boodschap glashelder, op scherm of op papier. Daarmee blijf je beter hangen bij je doelgroep, en verbeter je de gebruikerservaring met je dienst of product.

✓ Behulpzame uitlegpagina’s
✓ Toegankelijke kennisartikelen
✓ Informatieve teksten voor print
✓ Heldere microcopy voor user flows

Heb je een vraag of een concrete uitdaging? Mail of bel me dan 🙂