Open menu Sluit menu

Wat anderen over mij zeggen

In de afgelopen jaren hebben verschillende mensen mijn manier van werken meegemaakt. Soms lang en intensief, soms kort en krachtig. Benieuwd naar wat anderen over mij zeggen? Oordeel zelf:

‘Denkt goed na over het waarom’

“Jeroen is een geboren contentdesigner. Vanuit zijn jarenlange ervaring als copywriter denkt hij goed na over het ‘waarom’ en de toegevoegde waarde van content, gezien vanuit de behoefte van de lezer.

Door zijn analytische en kritische blik ontwikkelt Jeroen nu ook in rap tempo zijn content architecture skills. Tijdens mijn coachingsessies contentmodelling werd hij dan ook al snel meer een sparringpartner.”

Daphne Shinn, informatiespecialist en contentarchitect

‘Aanpakkerige houding’

“Zijn aanpakkerige houding, zijn no-nonsense kijk op het leven, en zijn open en geïnteresseerde karakter maken Jeroen zonder twijfel een collega of partner met wie je graag samenwerkt.”

Karlijn Goossen, journalist en hbo-docent

‘Vol van ironie’

“Jeroen is creatief en precies. Een harde werker, altijd zoekend naar de beste balans tussen inhoud en vorm. Hij is ook kritisch, iemand die graag buiten de lijnen kleurt. En vol van ironie. Van harte aanbevolen!”

Bartho Hengst, programmamanager platform pleegzorg.nl

‘Man van zijn woord’

“Taal en tekst zijn 2 verschillende dingen. Jeroen vraagt totdat hij genoeg heeft gehoord om het te vertalen. Voordat ik het in de gaten had was ik onderwerp van wat regels tekst over mijzelf en daarmee over ‘is al geregeld!’.

Woorden van de man, een man van zijn woord. Ik kreeg ze binnen no-time in mijn mailbox met wat extra tips voor de optimalisatie van de website. Een rake woordkeuze en alles direct toepasbaar. Het was duidelijk, Jeroen is meer van de punten en ikzelf van de komma’s.”

Jacklin Goverde, communicatieadviseur ‘is al geregeld!’

‘Vastbijten in content’

“Jeroen kun je het veld in sturen om zich vast te bijten in de content van je organisatie en terug te komen met een gestructureerd plan voor verbetering. Hij geeft goed en op tijd aan wat wel en niet kan, zodat jij tijd hebt om te anticiperen op wat er komen gaat.”

Adam Chapman, producer UX-bureau Eight

‘Gericht op de lezer’

“Jeroen is iemand die interviewt en schrijft met passie en toewijding. Geen wollige, maar scherpe en duidelijke teksten. Niet met focus op de zoekmachine (Google), maar gericht op de lezer.”

Jesper van den Bogaard, lead development Factor Blue

‘Paar keer vervloekt vandaag’

“Wow, wat een topwerk! Echt heel fijn. Ik heb je een paar keer vervloekt vandaag. Maar dat kwam omdat je zo vreselijk gelijk had en ik aan de slag moest.”

Sanne van der Hagen, zorginnovator Vrienden van Verandering

‘Vlot aan de slag’

“We hadden voor Jeroen een brede opdracht: verbetering van de webpagina’s van al onze bachelorprogramma’s. Hij is zelfstandig, gestructureerd en vlot aan de slag gegaan. Het eindresultaat is duidelijke teksten waar we erg blij mee zijn.”

Mylène van Haaften, beleidsmedewerker bètafaculteit Universiteit Utrecht

‘Freelancer die je nodig hebt’

“Voordat Jeroen voor ons aan de slag ging, viel hij me online al op door zijn heldere en weloverwogen communicatie. Zijn verhalen kenmerken zich bovenal door 3 sterke punten: stevige en sluitende inhoud, mooi en zeer goed taalgebruik, goede opbouw. Een parel dus voor een eindredacteur, maar het allerbelangrijkste: met altijd een dragend artikel tot resultaat.

Daarnaast is het erg fijn om met hem samen te werken vanwege zijn heldere, snelle en gestructureerde communicatie, waarbij hij bovendien zeker ook meedenkt over de inhoud, altijd gemotiveerd is en elk onderwerp wil oppakken. Wat mij betreft een freelancer die je nodig hebt in je portfolio.”

Juditte Aangeenbrug, eindredacteur Entree Magazine

‘Impact op maatschappij’

“De meeste uitstekende contentspecialisten beperken zich tot de opdracht voor de klant. Jeroen is de enige die ik ken die ook nadenkt over de impact die content heeft op de maatschappij. Hij zoekt altijd naar manieren waarop content niet alleen bijdraagt aan een betere zichtbaarheid van je bedrijf maar ook aan een betere wereld.”

Miranda Apeldoorn, ondernemerscoach Zinvol

‘Kun je beter zelf ontdekken’

“Jeroen heeft me geholpen bij mijn onderzoeksproject De Begripvolle Ambtenaar en hij is zo goed! Maar dat kun je beter zelf even ontdekken wanneer je hem inhuurt.”

Maike Klip, digitaal strateeg bij de overheid

‘Harde en gestructureerde werker’

“Jeroen liep in 2014 stage bij Volzin, magazine voor religie en samenleving. Hij heeft gefunctioneerd als volwaardig redacteur. Hij heeft zich met name bezig gehouden met de website (dagelijks bijhouden/nieuwe berichten/wekelijks een column) en heeft goede suggesties gedaan voor verbetering van de vormgeving/indeling van de site.

Daarnaast werkte hij voor de printuitgave. Hij schreef artikelen voor het maandblad en werkte mee aan de eindredactie en vormgeving. Bovendien heeft hij mij tijdens mijn vakantie vervangen en drie weken lang zelfstandig het redactiekantoor draaiende gehouden. Jeroen is een gemotiveerde, harde en gestructureerde werker. Ik gaf hem voor zijn stage een 8.”

Jan van Hooydonk, hoofdredacteur Volzin

‘Goede dosis humor’

“Rake woorden. Heldere taal. Zuivere adviezen. Toewijding én kwaliteit. Da’s Jeroen in een notendop. Los van de kwaliteit die hij levert, heeft hij een open persoonlijkheid en een goede dosis humor. Heerlijk om met hem samen te werken!”

Andrea Hodzelmans, communicatiespecialist Zuiver C

‘Open voor kritische geluiden’

“Typerend voor Jeroen is zijn humor en een eigen geluid in geschreven taal. Hij is zichzelf, eerlijk, betrokken en staat open voor kritische geluiden waarmee o.a. zijn leergierigheid en motivatie wordt gevoed.”

Arnaut van der Hauw, grafisch vormgever en hbo-docent

‘Boeiende samenwerking’

“Wij als rijschool hebben een lange tijd met Jeroen samengewerkt. Wij kijken terug op een leerzame en boeiende samenwerking. Het werk van Jeroen was steeds inhoudelijk van hoge kwaliteit, de samenwerking verliep vriendelijk, punctueel en betrouwbaar.

Inmiddels heeft Jeroen koers gezet, om zijn kwaliteiten elders in te zetten. Eigenlijk ging er geen week voorbij, dat we wel eens een beroep op Jeroen konden doen.”

Tom Luijten, eigenaar rijschool Leswereld

‘Gaf ook slimme suggesties’

“Wow. Dat is mijn eerste reactie op het redactiewerk van Jeroen. Als schrijver ben ik altijd bang voor één ding: dat mijn persoonlijkheid verloren gaat bij het redigeren.

Jeroen elimineerde niet alleen alle taalfoutjes en liet mijn persoonlijkheid in de teksten zitten. Hij gaf ook slimme suggesties om slordigheidjes te voorkomen en de tekst nog krachtiger te maken.”

Ruben Bunskoeke, online marketeer en SEO-expert
Portretfoto van Jeroen Schalk

Benieuwd of ik je kan helpen?

Ik hoor graag meer over je content-uitdaging. Kennismaken kan altijd, ook op afstand. Per mail, telefonisch of via videobellen.