Tekstschrijver Utrecht

Met de woordcombinatie tekstschrijver Utrecht kun je geen fatsoenlijke zin maken, toch is het de #1 zoekterm voor wie zoekt naar een tekstschrijver of copywriter in Utrecht.

My point…?

Tekstschrijver Utrecht – Jeroen SchalkIk voldoe aan je zoekprofiel, want ik woon en werk in de Domstad. Voor ondernemers en organisaties, klein en groot, die verlegen zitten om iemand die meedenkt en die goede teksten schrijft. (En daarvoor graag een professional dichtbij inschakelen.)

Niet de omgeving, maar écht ‘tekstschrijver Utrecht’.

Geen centrum, wel hartje stad. Best handig als je iemand uit de buurt zoekt. Voor korte lijntjes, snelle een-tweetjes of meer intensieve sessies. Zodat je ook tussendoor bij elkaar langs kunt, voor nieuwe ideeën en het bijsturen van plannen.

Vind je afstand onbelangrijk of heb je liever zoveel mogelijk digitaal contact? Ik hou van efficiëntie: communiceren kan prima via e-mail, telefoon of Skype. Ook als je niet specifiek een schrijver of communicado in Utrecht en omgeving zoekt, kun je dus met een gerust hart contact met me opnemen. 😉

Je teksten laten schrijven? Vanuit Utrecht, door heel Nederland.

Utrecht is m’n standplaats, dus hoe centraal wil je het hebben? Ik werk zo’n beetje op kruipafstand van Centraal Station, dus voor een briefing, interview of andere ontmoeting zit ik zo in alle uithoeken van Nederland.

Trouwens, de boel omdraaien mag natuurlijk ook. Kom je liever langs? Mijn werkplek heeft een aparte vergaderruimte, prima koffie en voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Voor de ov-reizigers: het is vlakbij treinstation Utrecht-Zuilen.

En waarvoor je deze tekstschrijver slash copywriter kunt inhuren…?

Meer dan je misschien denkt. Sure, voor webteksten, nieuwsbrieven en pakkende teksten voor drukwerk. Maar voor ad hoc correctiewerk, grondige (eind)redactie of als kritisch communicatieklankbord ben ik óók altijd te porren. Een vakidioot? Waarschijnlijk…

Jeroen Schalk, aangenaam. Benieuwd en/of overtuigd? Dan hopelijk tot snel!