Teksten laten schrijven

Teksten laten schrijven door een tekstschrijver.Je wilt door een goede tekstschrijver je teksten laten schrijven. Logisch dat je verwachtingen hebt. Dat-ie kennis van (je) zaken heeft en de juiste vragen stelt bijvoorbeeld. Dat hij snel kan werken, zonder oog voor detail te verliezen.

En het allerbelangrijkste: een goede tekstschrijver vertaalt je verhaal naar de behoefte van je lezer. Het hangt dus allemaal af van de samenwerking. Zonder klik kan zelfs de beste je niet helpen. Teksten laten schrijven doe je door iemand die je aanvoelt, want met een goede tekstschrijver kun je lezen en schrijven. Letterlijk.

Voor dit soort teksten kun je mij als tekstschrijver slash copywriter inhuren:

 
Bedrijfsverhaal laten schrijven door een tekstschrijver.Fundament van je bedrijf
De best mogelijke verwoording van je bedrijfsverhaal: je missie en visie. Een stevige basis voor al je marketing en communicatie.

Bedrijfsverhaal laten schrijven >>

 
Webteksten laten schrijven door een SEO-tekstschrijverSEO-proof online content
Goede webteksten die makkelijk scanbaar en lekker leesbaar zijn. Geschreven voor en vanuit de zoekbehoefte van je bezoekers.

Webteksten laten schrijven >>

 
Nieuwsbrieven laten schrijvenE-mailmarketing
Nieuwsbrieven die je tenminste wél wilt lezen. Voor klanten en relaties, zodat je op een ongedwongen manier top of mind blijft.

Nieuwsbrieven laten schrijven >>

 
Hard copy en drukwerk laten schrijvenAlles voor print
Van flyer en productbrochure tot een compleet magazine. Sterke teksten en pakkende copy voor alle soorten drukwerk.

Hard copy en drukwerk laten schrijven >>

 
Wellicht wil je meer weten over mijn aanbod als tekstschrijver. En wellicht ben je daarnaast benieuwd naar mijn werkwijze. In beide gevallen helpt dit lijstje je ongetwijfeld verder.

5 belangrijke vragen over teksten laten schrijven:

 

Nieuwe teksten voor mijn website: wat kost dat?
Daar is geen pasklaar antwoord op. Het verschilt per website, maar bepaalde voorwaarden (en dus kosten) zijn er altijd. Denk bijvoorbeeld aan voorbereidend zoekwoordenonderzoek – voor de juiste pagina-benaming en -hiërarchie. En aan een interview en deskresearch, zodat ik alle input heb voor goede teksten. Daarnaast reserveer ik voldoende tijd voor de juiste meta-descripties (voor weergave in zoekmachines) en voor eventuele correcties.
 

Waarom bied je een uitgeschreven bedrijfsverhaal apart aan?
Omdat het geen vervanging van webteksten of een foldertekst is, maar de basis van alle marketing en communicatie die je plant en uitvoert. Je bedrijfsverhaal is een houvast; een glasheldere uiteenzetting van je zakelijke hoe, wat en waarom.
 

Verreken je kosten voor tekstschrijven per woord of per uur?
Per uur. Ik stel vooraf een projectprijs voor of ik verreken de kosten via nacalculatie.
 

Schrijf je ook blogs of columns namens anderen (ghostwriting)?
Liever niet. Er zijn soms uitzonderingen, maar in principe vind ik blogs en columns heel persoonlijke schrijf- en tekstvormen. Daar horen wat mij betreft volledig je eigen gedachten bij, niet de mijne. Overigens kijk ik wel blogs van anderen na, waardoor de woorden en zinnen deels van mij kunnen zijn.
 

Schrijf je ook Engelse teksten? Of in andere talen?
Ik kan in veel gevallen zelf Engelse teksten aanleveren – of vanuit het Engels teksten vertalen naar het Nederlands. Als het om heel specifieke materie gaat of om andere talen (Duits en Frans), dan schakel ik graag professionele vertalers uit mijn netwerk in.
 

 

Tekstschrijver Utrecht – Jeroen SchalkMeer weten? Zin om te starten?
Kom maar op met je vraag of verzoek! Ik kijk er graag met aandacht naar: stuur me een e-mail en ik reageer binnen een dag.