Contentspecialist Jeroen Schalk

Betere content maakt informatie duidelijker. En dingen regelen een stuk makkelijker.

Helaas is het nu vaak andersom. Voor werk en privé worstelen we dagelijks met onlogische websites, onduidelijke flows, passieve teksten en andere communicatie die nietszeggend of te schreeuwerig is.

Dat kan anders: efficiënter, logischer, gebruiksvriendelijker. Door betere content te bieden aan de voorkant. En content beter in te richten aan de achterkant. Daar help ik graag bij.

Portretfoto van Jeroen Schalk

Opleiding en achtergrond

  • opleiding Maatschappelijke Zorg (niet afgerond, wel leerzaam)
  • opleiding Journalistiek (wel afgerond, ook leerzaam)
  • begonnen met freelance schrijven: journalistiek en commercieel
  • ontwikkeling in contentdesign, contentmodelling, SEO en meer
  • focus verlegd: betere content en alles wat erbij hoort

Meer over mij

Geboren in Nijmegen (1989), gesetteld in Utrecht. In een rijtjeshuis, met een klimplant naast de voordeur. Ik ben slecht in mezelf pitchen. Maar dankzij mijn kinderen weet ik wél jaloersmakend veel over Paw Patrol en Bob de Bouwer.

Ik hou van sterke koffie en slechte grappen. Van stevige wandelingen en schaamteloos bankhangen. Ik gebruik graag ironie als stijlfiguur. Je maakt me blij met winegums (zelfs de gele). En voor ik het vergeet: ik heet Jeroen.

Misschien ook interessant:

Volgens anderen

“De meeste uitstekende contentspecialisten beperken zich tot de opdracht voor de klant. Jeroen is de enige die ik ken die ook nadenkt over de impact die content heeft op de maatschappij.”

Wat anderen over mij zeggen

Werkervaring

Mijn werkervaring is divers, maar altijd gelinkt aan content. Als contentspecialist, tekstschrijver en redacteur heb ik freelance gewerkt voor publieke sector, bedrijven en media.

Overzicht van mijn werkervaring