Iets meer over wie ik ben en wat jij daaraan hebt.


Jeroen Schalk, 1989, geboren in Nijmegen, gesetteld in Utrecht. Met een gezin, een e-reader en een klimplant naast de voordeur. Ik streef doorlopend naar (on)zin en (zelf)onderzoek in het leven. En ik ben best slecht in mezelf voorstellen.

Tot zover mijn fancy elevator pitch. Verder:

Eigenschappen

Bij anderen kan ik rommel prima verdragen, maar om mij heen wil ik het opgeruimd. Ik hou van functionaliteit en esthetica, daarom werk ik met Apple. Je kunt met me praten over het weer, de vlag van Liechtenstein, filosofische concepten over het ego, het WK darts en etiquette omtrent het gebruik van beurtbalkjes in de supermarkt.

En vooruit: ook over content.

Achtergrond

In het kort: de niet-afgeronde opleiding Maatschappelijke Zorg en de wel-afgeronde opleiding Journalistiek. Ik maakte als tekstschrijver en redacteur mijn kilometers online en op print: van ultrakorte tot best-wel-lange copy. Voor grotere organisaties, eenpitters en van alles ertussen.

Een portfolio met voorbeelden en testimonials volgt z.s.m.

Voorwaarden

Het zijn er niet zoveel:

  • Ik vind een klik belangrijk.
  • Mijn uurtarief is € 75,—  en voor werk op locatie reken ik € 0,50 reisvergoeding per kilometer. Reistijd tot één uur per rit is voor mijn rekening, daarboven geldt mijn uurtarief. Prijzen excl. btw.
  • Koffie. Oploskoffie telt niet.

Kennis en netwerk

Naast eigen kennis maak ik graag gebruik van m’n netwerk. Hierin zitten vormgevers, web developers, fotografen, tekstschrijvers, bloggers, filmmakers, SEO’ers, communicatieadviseurs en marketeers.

En dan nog dit

Ik hou van fijn luistervoer. Bijvoorbeeld de prachtige, tijdloze speech This is water van David Foster Wallace. Of het album Bat Out Of Hell van Meatloaf, waar ik altijd wat weemoedig van word. En vrijwel alles van Johnny Cash, uiteraard.

Volgens mij ben ik behoorlijk ruimdenkend, maar ik weiger friet ‘patat’ te noemen. Voor een verfrissend tegengeluid en andere gespreksstof mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.