Wat mij op dit moment bezighoudt.

Ik kan heel gedetailleerd erover bloggen. Ik kan erover tweeten. Of dagelijks posts op LinkedIn plaatsen.

Maar waarom vat ik mijn bezigheden niet gewoon handig samen op deze pagina? Misschien kruist het wel met waar jij nu mee bezig bent — en hebben we stof voor een goed gesprek.

Komt-ie:

Wat ik nu doe

Niet zoveel, ha! (Nee, da’s flauw. En makkelijk ook, want ik typ dit terwijl het zo’n 35 graden is. En terwijl de schoolvakanties volop in gang zijn.)

Korte recap: ik heb de de Nacht van de Vluchteling gelopen in juni (40 km). En in juli liep ik voor de zesde keer de Nijmeegse Vierdaagse (4 x 50 km).

Het wandelen smaakt naar meer. Ik heb me voorgenomen om wekelijks minstens 30 km te lopen. Tempo erin, podcast erbij, blik op oneindig en een leeg hoofd. Als je een keer wilt meelopen, dan ben je welkom. 🙂

De komende tijd blijf ik een dag per week werken aan betere content voor Factor Blue. En er is een erg mooie opdracht goedgekeurd die in september start. Later hierover meer.

Wat ik nu lees, luister en kijk

Omdat ik nu train voor de Nijmeegse Vierdaagse, heb ik eindelijk meer tijd om podcasts te luisteren. Ook na de Vierdaagse blijf ik podcasts luisteren. Deze staan nog steeds in m’n playlist:

Wat mij verder bezighoudt

  • Vrijwilligerswerk:
    Ik draai inmiddels een jaar mee in het Humanitas-project Vriendschappelijk Huisbezoek. Om de paar weken spreek ik af met m’n maatje om samen iets leuks te doen.
  • Regelmatig interviewen:
    Wellicht heb je m’n interview met SEO’er Ruben Bunskoeke al gelezen. Mijn plan is om meer van dit soort expert-interviews op m’n website te publiceren.

Tot zover mijn ‘nu’

Vind je dit leuk om te lezen? Staat er iets interessants tussen waarover je meer wilt weten? Let me know.


Dit toffe idee van de ‘now’ page is bedacht door Derek Sivers.
Mijn nu-pagina is voor het laatst bijgewerkt op 24 juli 2019.