Wat mij op dit moment bezighoudt.

Ik kan heel gedetailleerd erover bloggen. Ik kan erover tweeten. Of dagelijks posts op LinkedIn plaatsen.

Maar waarom vat ik mijn bezigheden niet gewoon handig samen op deze pagina? Misschien kruist het wel met waar jij nu mee bezig bent — en hebben we stof voor een goed gesprek.

Komt-ie:

Wat ik nu doe

Eén dag per week werk ik aan betere content voor Factor Blue. Zo kan ik tegelijkertijd mijn content-skills op vaste momenten verder doorontwikkelen. Uiteraard blijf ik vooral werken als zelfstandige.

Ik rond nu een redactionele opdracht bij de Universiteit Utrecht af. Verder investeer ik veel tijd in verdieping en verbreding. Ik volgde de workshop Content Design en een workshop (trial) over contentmodelling. Daarnaast ben ik vaak op pad voor 1-op-1 kennismakingen met interessante mensen.

(En ik heb volgens mij zo’n driehonderdvijfenveertigduizend uur aan videocursussen in huis gehaald. Daarover hieronder meer.)

Wat ik nu lees, luister en kijk

Mijn leeslijst op Pocket begint imposante vormen aan te nemen. Waarmee ik maar wil zeggen: ik lees van alles. Blogs, longreads, columns. Over content, psychologie, religie, marketing(bullsh*t), SEO en opvoeding. Het gaat alle kanten op.

Oh, ik kijk ook nog dingen. Tenminste, dat is het plan. Ik heb videocursussen gekocht over informatiearchitectuur en verwante onderwerpen. Ben benieuwd.

Wat mij verder bezighoudt

  • Contentdesign. Zoals gezegd, heb ik hierover een workshop gevolgd. En dat heeft mijn ogen wel verder geopend.
  • Vrijwilligerswerk. Ik draai nog altijd mee in het Humanitas-project Vriendschappelijk Huisbezoek. Om de paar weken spreek ik af met m’n maatje om samen iets leuks te doen.
  • De Nijmeegse Vierdaagse (nog steeds). Inmiddels heb ik de nodige trainingen erop zitten. Het idee (en meestal gelukkig de praktijk) is dat ik wekelijks loop. Plan is om eind juni de 50 km lekker in de benen te hebben, zodat ik die afstand vier dagen achter elkaar kan lopen in de derde week van juli. 🙂

Tot zover mijn ‘nu’

Vind je dit leuk om te lezen? Staat er iets interessants tussen waarover je meer wilt weten? Let me know.


Dit toffe idee van de ‘now’ page is bedacht door Derek Sivers.
Mijn nu-pagina is voor het laatst bijgewerkt op 21 maart 2019.