Wat mij op dit moment bezighoudt.

Ik kan heel gedetailleerd erover bloggen. Ik kan erover tweeten. Of dagelijks posts op LinkedIn plaatsen.

Maar waarom vat ik mijn bezigheden niet gewoon handig samen op deze pagina? Misschien kruist het wel met waar jij nu mee bezig bent — en hebben we stof voor een goed gesprek.

Komt-ie:

Wat ik nu doe

Content-architect Daphne Shinn leert me de fijne kneepjes van contentmodelling. Eerder volgde ik al haar trial workshop. Dat smaakte naar meer.

Ik krijg nu inzichten en handvatten om content in de front- en backend beter te structureren. En Daphne krijgt instant feedback op haar coaching-skills. Win-win dus. 🙂

Ik werk nog altijd één dag per week aan betere content voor Factor Blue. Tot nu toe was ik vooral druk met user-research en de organisatiedoelen. De komende tijd gaan we content concreet aanpakken. On- en offline, en in- en extern.

Wat ik nu lees, luister en kijk

Omdat ik nu train voor de Nijmeegse Vierdaagse, heb ik eindelijk meer tijd om podcasts te luisteren. De podcasts in m’n playlist:

Oh, ik kijk ook nog dingen. Tenminste, dat is het plan. Ik heb videocursussen gekocht over informatiearchitectuur en verwante onderwerpen. Ben benieuwd.

Wat mij verder bezighoudt

  • Vrijwilligerswerk. Ik draai nog altijd mee in het Humanitas-project Vriendschappelijk Huisbezoek. Om de paar weken spreek ik af met m’n maatje om samen iets leuks te doen.

Tot zover mijn ‘nu’

Vind je dit leuk om te lezen? Staat er iets interessants tussen waarover je meer wilt weten? Let me know.


Dit toffe idee van de ‘now’ page is bedacht door Derek Sivers.
Mijn nu-pagina is voor het laatst bijgewerkt op 10 mei 2019.