Diensten: dit kan ik voor je doen

Ik help je aan betere content – aan de voorkant en achterkant. Van strategisch meedenken tot teksten en UX-copy schrijven. En van content analyseren tot formats en templates maken.

Dit kan ik voor je doen:

Teksten schrijven

Kennisartikelen, corporate content, tekst bij en in visuals, copy voor merkidentiteit, content voor user flows en ondersteunende copy op al die subtiele plekken (microcopy).

Tekst, copy en content maken

Formats bepalen

Schrijfwijzer, stijlgids, templates voor contentsoorten, contentmodellen voor je CMS, uitgangspunten voor bijv. metadateren, toegankelijkheid en gebruik van bronnen.

Structuur en stijl vastleggen

Contentstrategie

Meedenken over kernboodschap, stijl, waarden, thema’s, geschikte formats, kanaalkeuze, soorten content en alles aan de achterkant (proces van content maken en beheren).

Hulp met je contentstrategie

Content beoordelen

Overzicht maken van bestaande content (webpagina’s, pdf’s etc.), oordelen op bijv. structuur en samenhang, audit op maat en concrete analyse uitwerken.

Audit en analyse van je content

Tarieven en locatie

Mijn basistarief is € 90 per uur. Heb je voor langere tijd m’n hulp nodig? Dan kan ik een vast aantal uren per week, maand of kwartaal voor je reserveren. Reiskostenvergoeding: € 0,50 per kilometer. Prijzen zijn excl. btw.

Ik zit in Utrecht, maar ik ben beschikbaar voor projecten in heel Nederland. Op locatie of op afstand.

Contact

Meer weten? Of wil je een content-uitdaging aan me voorleggen? Dan hoor ik graag van je.