Over deze website – copyright, credits en redactiestatuut

Voor deze website maakte en maak ik keuzes, zodat de indeling en informatie zo goed mogelijk aansluiten op de zoekbehoefte. Daarom leg ik je graag meer uit over copyright, credits en het redactiestatuut van jeroenschalk.nl:
 

Copyright

© Jeroen Schalk Media

Gevestigd te Utrecht
KvK: 54541832
BTW: NL125186526B01

Cookies
Deze website moet goed voor je werken, dus wordt er gebruik gemaakt van cookies. Wil je deze uitschakelen of verwijderen: check dan (de help-functie van) je browser-instellingen.

Privacy
Je privacy vind ik belangrijk. De verbinding met deze website is extra beveiligd via SSL, wat je kunt zien aan het slotje voor de domeinnaam. Gegevens die je via contactformulieren verstuurt, gebruik ik puur om ontact met je op te nemen.

Rechten
Alle teksten op deze website zijn door mij geschreven, tenzij anders vermeld. Ik vind het niet zo nodig om met allerlei juridische taal te dreigen, maar als je een tekstfragment van me gebruikt, dan vind ik het wel fijn als je dit met bronvermelding doet. Foto’s en ander beeldmateriaal zijn van mijzelf óf van een bron die (her)gebruik op deze website toestaat.
 


Credits

Alle teksten op deze website zijn door mij geschreven, tenzij anders vermeld. Voor deze website gebruik ik het WordPress-theme Clean Journal. Op diverse pagina’s en in al mijn longreads maak ik dankbaar gebruik van fraaie icons, ontworpen door Manuela Langella.
 

Redactiestatuut

Op deze website maak ik reclame voor mijn werk als tekstschrijver en communicatieadviseur. Daarnaast informeer ik via artikelen en blogs.

Positionering van mijn blog
‘Er bestaan geen feiten, alleen interpretaties’, zei Friedrich Nietzsche eens. Mijn blogs hebben niets te maken met wat waar of juist is, hooguit met hoe ik waar- en juistheid invulling geef. Natuurlijk ben ik wel open over bronnen die ik gebruik en probeer ik beweringen altijd te onderbouwen.

Sluikreclame en advertenties
Heel simpel: niet van toepassing. Als ik naar een andere website of blog link, dan doe ik dat om achtergrondinformatie te geven of om context te bieden. Sluikreclame, advertenties en andere vormen van betaalde reclame kom je hier niet tegen. Hoogstens verwijs ik op deze website naar ondernemers en partners waar ik 100% achtersta – en die ik daarom van harte aanbeveel.