Bewijs

Eerst bewijs zien voor je me belt of mailt? Dat snap ik, want ik neem ook niet graag klakkeloos iets van iemand aan.

Wat ik doe, dat doe ik met overtuiging. Ik stop er veel tijd in. En niet onbelangrijk: ik vind het leuk. Mijn werk voelt niet als werk, juist daarom doe ik er mijn best voor.

Daarom laat ik graag ook anderen aan het woord.

…over hoe ze mij en m’n werk ervaren. Een paar voorbeelden:
 
 
Tom LuijtenTom Luijten
Leswereld
 
 
“Het is niet om te overdrijven, maar samenwerken met Jeroen is een feest. Iedere zelfstandig ondernemer wenst zich een partner waar je van op aan kunt. Bij Jeroen is afspraak echt afspraak. Door de gesprekken die ik met Jeroen heb, voelt hij precies aan wat ik bedoel en weet hij dit perfect om te zetten in taal, voor bijvoorbeeld websiteteksten en blogs.”
 


 
Juditte AangeenbrugJuditte Aangeenbrug
Entree Magazine
 
 
“Voordat Jeroen voor ons aan de slag ging, viel hij me online al op door zijn heldere en weloverwogen communicatie. Sinds wij hem ook inschakelden, schrijft hij vrijwel elke maand een groot artikel over een serieus onderwerp voor horecaondernemers, van prijsfluctuatie tot leidinggeven. Zijn verhalen kenmerken zich bovenal door 3 sterke punten: stevige en sluitende inhoud, mooi en zeer goed taalgebruik, goede opbouw. Een parel dus voor een eindredacteur, maar het allerbelangrijkste: met altijd een dragend artikel tot resultaat. Daarnaast is het erg fijn om met hem samen te werken vanwege zijn heldere, snelle en gestructureerde communicatie, waarbij hij bovendien zeker ook meedenkt over de inhoud, altijd gemotiveerd is en elk onderwerp wil oppakken. Wat mij betreft een freelancer die je nodig hebt in je portfolio.”
 


 
Ruben BunskoekeRuben Bunskoeke
000.nl
 
 
“Wow. Dat is mijn eerste reactie op het redactiewerk van Jeroen. Ik ben uiterst tevreden. Als dyslecticus is het belangrijk dat ik mijn schrijfwerk laat nakijken. Maar als schrijver ben ik altijd bang voor één ding: dat mijn persoonlijkheid verloren gaat bij het redigeren. Jeroen elimineerde niet alleen alle taalfoutjes en liet mijn persoonlijkheid in de teksten zitten, hij gaf ook slimme suggesties om slordigheidjes te voorkomen en de tekst nog krachtiger te maken.”
 


 
Jesper van den BogaardJesper van den Bogaard
Factor Blue
 
 
“Als je zoekt naar een tekstschrijver die alleen een verhaal maakt van wat je voorkauwt, dan moet je niet bij Jeroen zijn. Jeroen kan zeer goed luisteren, denkt mee, stort zich helemaal op het doel van de te schrijven content en komt vervolgens met een aansprekend verhaal waarin de onderneming of organisatie zichzelf herkent. Jeroen schrijft niet alleen teksten voor ons web- en app-bureau, hij behoudt ook een consequente tone-of-voice: van pay-off tot algemene voorwaarden. Jeroen biedt veel meer dan alleen schrijven, Factor Blue hoopt nog lang met hem samen te werken.”
 


 
Jacklin GoverdeJacklin Goverde
‘is al geregeld!’
 
 
“Het is een kunst om van woorden pakkende volzinnen te maken. Jeroen beheerst deze kunst. Hij ziet niets over het hoofd in zijn observaties en zorgt dat er niets mist in de tekst die uit zijn vingers komt. Als je met Jeroen werkt, dan weet je waar je aan toe bent. Naast dat hij punctueel is, is hij gewoon een prettig persoon. Dat samen zorgt voor een fijne samenwerking.”
 


 
Jan van HooydonkJan van Hooydonk
Volzin
 
 
“Jeroen heeft als onderdeel van zijn studie Journalistiek stage gelopen bij Volzin, maandblad voor religie en samenleving. Hij functioneerde in die tijd als een volwaardig redacteur. Hij schreef verschillende artikelen voor de website en de printuitgave, en werkte mee aan de eindredactie. Bovendien heeft hij tijdens de vakantie van de (enige) redacteur drie weken lang het redactiekantoor op voortreffelijke wijze draaiende gehouden. 
Jeroen beschikt over kennis en interesse op het brede terrein van religie/zingeving en samenleving. Hij is een gemotiveerde, harde en gestructureerde werker. En een betrouwbare, coöperatieve collega.”
 


 
Andrea HodzelmansAndrea Hodzelmans
Zuiver C
 
 
“Jeroens blogartikelen en nieuwsbrief spraken me aan vanwege zijn openheid en verfrissende schrijfstijl, die prikkelt tot verder lezen. Na een prettige kennismaking wist ik dat uitdagende schrijfklussen voor mijn communicatiebureau bij Jeroen in goede handen zijn. Inmiddels heb ik Jeroen voor uiteenlopende opdrachten – webteksten en interviews – ingeschakeld, tot grote tevredenheid. Jeroen is accuraat, denkt mee, is transparant en enthousiast in zijn communicatie en levert goed werk. Hij vraagt goed door en duikt in de materie, om zo tot het beste eindresultaat te komen. Dat weten geeft bovendien rust; ik hoef er niet bovenop te zitten. Ik kan Jeroen van harte aanbevelen en heb hem inmiddels ook gevraagd om mijn eigen webteksten eens onder de loep te nemen.”
 


 
Bob Hobelman
Beeldredacteur
 
 
“De Heer is in Martin en Martin is in de Heer: een zin uit een blog van Jeroen. Geschreven op de binnenplaats van een, voor Oegandese begrippen, goed hotelletje in het dorp Kyotera. Voor de opleiding Journalistiek waren Jeroen, twee andere studiegenoten en ik afgereisd naar dit prachtige land. Op de dag dat we Martin ontmoetten, een local die ons gidste, was er een keiharde confrontatie met de armoede in Oeganda, gevolgd door bijzondere ontmoetingen. Jeroen schreef hierover. Dat hij goed kon schrijven, dat wist ik voor die reis al, maar in Oeganda heb ik Jeroen ook leren kennen als mens. Nuchter, scherp, humoristisch, maar ook serieus en filosoferend over het leven. Jeroen weet wat hij wil en zo schrijft hij ook.”
 


 
Henk SmalingHenk Smaling
Trouwambtenaar
 
 
“Jeroen Schalk is een eigentijdse, ruimdenkende man. Om mijn website te verfrissen heb ik contact met hem gezocht. Waar ik behoefte aan had was: mijn woorden (als 70-jarige) te vertalen in wat ‘jongere’ bewoordingen. Bijzonder opvallend dat hij de juiste woorden daarvoor kon vinden, helemaal in overeenstemming met hoe ik het bedoelde. Wat ik daarnaast heel prettig vind is, dat Jeroen zonder uitzondering zijn afspraken nakomt. Het opzetten van mijn eigen nieuwsbrief was bovendien een succes. Niet alleen ik, maar ook mijn lezers lieten dat weten. Heerlijk om van het frisse, jonge elan van Jeroen gebruik te mogen maken!”
 


 
Heleen MoesHeleen Moes
Coach voor ondernemers
 
 
“Ik liep vast. Ik was ontevreden over dat wat ik zelf had geschreven en zocht steun, support en voor een gedeelte iemand die het werk op zijn schouders nam. Het contact met Jeroen heb ik heel prettig ervaren. Sms’jes, mailtjes en ook de wandeling om mij te interviewen verliep soepel. Hierdoor voelde ik me op mijn gemak. Voor een deel was het ook voor mij een actie om mijn eigen verhaal af te ronden en scherper te krijgen. Het was prettig om het samen met Jeroen te doen. Doordat hij niet bang is om de boel op scherp te zetten, zorgt Jeroen ervoor dat het écht klopt, met wat ik voor ogen heb. Door de support kon ik uit mijn eigen kringetje stappen en weer vooruitgaan.”
 


 
Robin HazelegerRobin Hazeleger
Tekstschrijver
 
 
“Het lijkt eenvoudig, iets vertellen over Jeroen Schalk. Dat is het echter niet, want hoe vertel je iets over iemand die altijd bereid is om heel open over zichzelf te zijn? Misschien is dat ook juist zijn kracht. Met Schalk weet je eigenlijk altijd wel waar je aan toe bent. De man is oprecht, eerlijk en nooit te beroerd om zijn luisterende oor op te laten, volgend door een ongezouten mening. Met een pittig pepertje toe om soms toch de aandacht te trekken. Dat is eigenlijk hoe ik mijn studiekameraad Schalk zou omschrijven. Een transparant, smaakvol en veelzijdig blad. Maar wel een met een scherp randje.”
 


 
Mirjam van VelzenMirjam van Velzen
Duidelijk Design
 
 
“Na een succesvolle samenwerking met een andere tekstschrijver die Jeroen heeft aanbevolen, kon het niet anders dan dat ik met een gerust hart copywriting aan hem kon uitbesteden. Na ons eerste gesprek voelde dat ook meteen zo. En da’s belangrijk, want ik moet iets kunnen loslaten, zodat ik verder kan met mijn eigen dingen. Prettig aan de samenwerking is Jeroens know-how en meedenken. Wat hij aflevert, is altijd raak. Aan mijn klanten kan ik nu met een gerust hart on- en offline copy aanbieden.”
 


 

Dit zeggen zij.

Wil je het aller-aller-allerbeste bewijs? Neem dan de proef op de som.

One way to find out, nietwaar? Ik ben benieuwd naar wat je zoekt en waarmee ik je kan helpen. Dus… stel me je vraag.