Ik help je aan betere content

Echt contact maken met je doelgroep. In de juiste vorm, met begrijpelijke taal en een consistente tone of voice. En dit alles goed geregeld en bewaakt aan de achterkant. Dat zijn de bouwstenen voor betere content. Daarmee word je:

  • toegankelijker
  • sneller gevonden
  • meer zichtbaar
  • beter begrepen
  • en makkelijker herkend

Betere content is goed voor iedereen. Ik kan je hiermee helpen:

Content verzamelen en beoordelen

Vaak is er al een hoop content. Van complete websites tot pdf’s en lang vergeten drukwerk. Hoe waardevol is de informatie? En hoe toegankelijk is het? Ik help je om het in kaart te brengen. Zodat je weet welke content er is, wat er beter kan en welke content je niet meer nodig hebt.


Content bedenken, maken en verbeteren

Goede content verbindt de stem van je organisatie met de taal van je doelgroep. Door aan te sluiten op wat mensen denken, voelen en willen. Ik onderzoek behoeften, schrijf teksten en verzorg redactie. Van uitgebreide artikelen tot subtiele microcopy. Toegankelijk, gebruiksvriendelijk en kraakhelder.


Content structureren en helpen beheren

Content moet gestructureerd zijn. Dit helpt je doelgroep, zoekmachines én de mensen die de content beheren. Ik kan je helpen met het inrichten van een redactieproces, templates, contentmodellen voor je nieuwe cms en het opstellen van duidelijke richtlijnen.


Tarieven en locatie

  • Uurtarief: € 85,—
  • € 0,50 reiskostenvergoeding per kilometer

Prijzen zijn exclusief btw. Mijn locatie is Utrecht, maar ik ben beschikbaar voor projecten in heel Nederland.

Quote open

“We hadden voor Jeroen een brede opdracht: verbetering van de webpagina’s van al onze bachelorprogramma’s. Hij is zelfstandig, gestructureerd en vlot aan de slag gegaan. Het eindresultaat is duidelijke teksten waar we erg blij mee zijn.”

Mylène van Haaften
beleidsmedewerker bètafaculteit Universiteit Utrecht

Quote close
Quote open

“Door zijn analytische en kritische blik ontwikkelt Jeroen nu ook in rap tempo zijn content architecture skills. Tijdens mijn coachingsessies contentmodelling werd hij dan ook al snel meer een sparringpartner.”

Daphne Shinn
informatiespecialist en contentarchitect

Quote close

Contact

Meer weten? Of wil je een content-uitdaging aan me voorleggen? Dan hoor ik graag van je.

Neem contact op >